Werkwijze

Werkwijze tot het komen van een nieuwe website.

Nieuwe Website Online maakt websites met behulp van WordPress. Wil je een nieuwe website of heeft de huidige website een modernere uitstraling nodig? We denken graag met je mee. Bekijk hieronder onze werkwijze en mocht je geïnteresseerd zijn dan nodigen wij je graag uit om eens door te praten! Laat je gegevens achter op de contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.


Voordat je een nieuwe website bestelt wil je waarschijnlijk eerst meer informatie ontvangen. In het overzicht met pakketten staan de functies die standaard geleverd worden, maar wat als er meer nodig is? Neem contact op en ontvang een offerte op maat.

De volgende stap is het invullen van het contactformulier. Hierop kun je alvast wat algemene gegevens over de wensen met betrekking tot de website kwijt. Denk hierbij aan de gewenste domeinnaam, stijl en onderwerp van de site. Vul zoveel mogelijk gegevens in, dit versneld het totale proces.

Na de aanvraag zullen we een afspraak inplannen. In overleg spreken we een geschikte locatie af. We vinden het belangrijk om tijdens dit contact niet alleen de wensen van de website te bespreken maar ook elkaar te ontmoeten. Hierna sturen we een voorstel.

Ben je akkoord met het voorstel dan maken we een opdrachtbevestiging en sturen we een overeenkomst. Hierna gaan we met alle verzamelde informatie aan de slag en maken een voorstel voor een ontwerp.

Na goedkeuring van het ontwerp maken we een eerste voorbeeld in een tijdelijke omgeving op internet. Op basis van dit voorbeeld kunnen nog wijzigingen doorgegeven worden welke in de definitieve versie van de website komen.

De wijzigingen uit het eerste voorbeeld worden doorgevoerd in de uiteindelijke website en (nog steeds) in de tijdelijke omgeving ter goedkeuring aangeboden.

Tevreden met de website? Dan wordt deze verhuist naar de definitieve domeinnaam en is de nieuwe website online!

Wanneer de website goedgekeurd is en online staat begint het onderhoudscontract. Jij hoeft je nu alleen nog bezig te houden met het bedrijf, de technische kant van de website wordt geregeld.

Na de ondertekening van de opdrachtbevestiging ontvang je een link om de maandelijkse kosten voor het onderhoudscontract te starten. De factuur voor de eenmalige kosten wordt verstuurd na oplevering van de website.