Pakketten

Een overzicht van de verschillende pakketten en wat je hiervoor krijgt.

Voor een nieuwe website kan er gekozen worden uit een aantal pakketten. In elk pakket zit een vast bedrag voor het bouwen van de website en een maandelijks bedrag voor het onderhoudscontract.

Hosting

Elke website draait ergens op een computer, oftewel een webserver. Dit wordt ook wel de hosting genoemd, de plek waar je website wordt “gehost”. Het is belangrijk dat dit een goede en betrouwbare plek is. Dit bepaald namelijk de snelheid en ook de stabiliteit van de website. Hoe snel een website laadt is onder andere afhankelijk van de webserver waar deze op draait. En als een server een keer problemen geeft of crasht is het belangrijk dat het bedrijf waar deze draait dit snel kan oplossen.

Uptime van 99,9%

Snelle SSD-schijven

DDOS beveiliging

Domeinnaam

Een eigen .NL-domein? Of toch liever .COM? Of wat dacht je van .COOL… Kies uit meer dan 200 extensies. En heb je al ergens een domeinnaam? Dan kunnen we die zo verhuizen.

Voor sommige domeinnamen kan een afwijkende prijs gehanteerd worden.

Keuze uit meer dan 200 extensies

De meeste extensies standaard in het pakket

Inclusief SSL certificaat

Onderhoudspakket

In verband met updates die zeer regelmatig voorkomen in WordPress, de thema’s en de plugins zijn backups erg belangrijk. Maar ook dat de updates regelmatig gedaan worden. Vaak kan dit automatisch maar het is altijd verstandig om daarna te checken of alles nog goed werkt. Soms ontstaan er namelijk problemen na een update en kan zo’n eerdergenoemde backup nodig zijn.

Wekelijkse updates

Dagelijkse backups

Oplossen problemen bij storingen

Vindbaarheid

Vindbaarheid, of in een mooie term SEO (Search Engine Optimization), is een veel besproken onderwerp bij het bouwen van een website. En dat is logisch, wie wil nou niet dat zijn website goed vindbaar is? Op het gebied van SEO bieden we 2 pakketten aan: SEO Basis en SEO Uitgebreid.

SEO Basis – goed opgezet en zelf bijhouden

SEO Uitgebreid – wij optimaliseren de vindbaarheid

Maandelijkse rapportage bij SEO Uitgebreid

STANDAARD PAKKETTEN

BASIS

€ 1000 eenmalig
&
€ 30 per maand

SEO Basis

10GB hosting

5 e-mailadressen

SSL certificaat

domeinnaam

wekelijkse updates

dagelijkse backups

meest gekozen

STANDAARD

€ 1500 eenmalig
&
€ 65 per maand

SEO Uitgebreid

20GB hosting

10 e-mailadressen

SSL certificaat

2 domeinnamen

wekelijkse updates

dagelijkse backups

hulp bij aanpassingen (2x p/m)

PRO

€ 2000 eenmalig
&
€ 90 per maand

SEO Uitgebreid

30GB hosting

e-mailadressen onbeperkt

SSL certificaat

3 domeinnamen

wekelijkse updates

dagelijkse backups

hulp bij aanpassingen

complete website

Met al deze pakketten krijg je een volledig werkende standaard website met 1 of meerdere emailadressen. Een standaard website kan bestaan uit informatiepagina’s, contactformulieren, foto’s, video’s e.d. Meer geavanceerde functies nodig (bv een webshop) of twijfel je of de wensen wel kunnen? Nog andere vragen over de bovenstaande pakketten of verschillende opties? Of hulp nodig bij het kiezen? Neem contact op, we helpen je graag.

Prijzen excl. 21% BTW